Karajrészegen, jogosítvány nélkül autókázott, közben két kocsit is összetört a dunaújvárosi ámokfutó

2019. november 19., 09:07

Szerző:

Az 53 éves férfi az autójával közlekedett Dunaújvárosban tegnap este a víztorony közelében, amikor először egy parkoló BMW-nek ütközött, majd megállás nélkül tovább hajtott. Egy közeli utcába érve másik parkoló autónak is nekiütközött, azonban autójával már nem tudott tovább menni. A megrongált autók tulajdonosai az esetet látva, a sofőrt visszatartották és értesítették a rendőrséget.

Fotó: police.hu

A kiérkező járőrök megállapították, hogy a férfi vezetés előtt alkoholt ivott, ezért előállították mintavételre. A dunaújvárosi sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezett, így nem csak az ittas járművezetés és közlekedési baleset okozása bűncselekmények miatt indult ellene eljárás, hanem szabálysértési eljárást is kezdeményeztek vele szemben a rendőrök – írta a police.hu.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.