Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Itt a hőségriadó, a MÁV elkezdte osztogatni Mészáros-család vizét

2019. június 12. 11:21 - szerző: 168 Óra

Június 12-én déltől, a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START a hőségriasztás ideje alatt – írja a 24.hu.

Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, zalaegerszegi, siófoki, veszprémi, tapolcai és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

Az ásványvizet a vasúttársaság szerdán 12 órától, június 16-án 17 óráig, illetve addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi – 10 és 17 óra között osztja –  írja a lap.

Mészáros Ágnes és a nem róla elnevezett Vivienvíz Mészáros Ágnes
Fotó: vivienviz.hu

A MÁV-csoport 2022-ig a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Vivienvíz Kft.-től veszi a „nyári védőitalokat”. Az erről szóló szerződést 2018-augusztusában írták alá a felek, a Vivienvíz részéről felcsúti dollármilliárdos  lánya, Homlok-Mészáros Ágnes. A MÁV 2016-ban még beérte egy szűk félmilliárdos keretösszeggel, az új szerződés értelmében már 1,22 milliárd értékben vehetnek ásványvizet Mészároséktól.