Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Ismét razziáztak a Fészekben, hat embert előállított a rendőrség

2019. április 19. 13:07 - szerző: 168 Óra

Néhány napos különbséggel újabb razziát tartott ma a rendőrség az V. kerületi Fészek Kulturális Központban. Vasárnap is kivonultak, és ma reggel is rendőrök lepték el a helyszínt. A razziát a 24.hu vette észre, a rendőrség azóta közleményt adott ki arról, hogy hat embert előállítottak kábítószer birtoklása miatt.

A portál azt írta, hogy péntek reggel rengeteg rendőrautó volt a szórakozóhely környékén, a rendőrök ekkor valószínűleg a klubban voltak. A 24.hu érdeklődésére a rendőrség az ügyben frissen kiadott közleményét küldte el.

Ebben az állt, hogy a Budapesti Rendőr-Főkapitányság rendőrei 2019. április 19-én 7 óra 40 perc körül rendőri intézkedés keretében bementek egy Budapest V., Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyre. Ott 19 fővel szemben intézkedtek, akik közül hat főt kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt előállítottak.

Rendőrségi razzia a Fészekben Rendőrségi razzia a Fészekben
Fotó: Mihádák Zoltán

– Az intézkedő rendőrök a szórakozóhelyen több személynél kábítószergyanús anyagot találtak, amelyet lefoglaltak. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott, az eljárás folyamatban van – írta a BRFK.

A rendőrség most harmadik alkalommal razziázott a klubban. Több szülő ugyanis arról értesítette a hatóságot, hogy gyereke rosszul lett a bulik után. Így múlt szombaton éjszaka is razziáztak, ekkor legalább négy embert vittek be, mert kábítószert találtak náluk. 

Az akciót vasárnap is folytatták. A police.hu beszámolója szerint az intézkedést követően a rendőrök a szórakozóhelyről 47 főt állítottak elő kábítószer birtoklás bűncselekmény gyanúja miatt.