Dull Szabolcs: Bodolai feloldhatná a titoktartási nyilatkozatokat, amelyeket aláíratott velem és a lapvezetéssel az értekezletek előtt

2020. július 27., 17:20

Szerző:

Dull Szabolcs a Facebook-on üzent az Indexeseknek:

Szorítok és sok erőt kívánok minden kollégámnak, barátomnak, akikkel ma és a napokban papírozzák le, hogyan és mikor válnak meg a munkahelyüktől, az életük egy fontos darabjától.

Ami pedig az elmúlt napokban elindult lejárató kampányát illeti. Magas rangú baloldali pártpolitikusokkal egyeztetve robbantottam volna szét az Indexet? Ahonnan elbocsátottak? A legolvasottabb újságot, a legklasszabb szerkesztőséget, amelyet vezetni a lehető legnagyobb és legmegtisztelőbb feladat a magyar médiában. Éppen ez lenne tíz év alatt a baloldal első sikeres projektje? - teszi fel a kérdést a volt főszerkesztő.

Politikai riporterként, parlamenti tudósítóként megesik az emberrel, hogy politikusok megismerik a telefonszámát, és ezután fideszesek és ellenzékiek is felhívják. Bodolai László, aki közben az LMP delegáltja volt a Nemzeti Választási Bizottságban, soha nem említette nekem, hogy baja van azzal, hogy felveszem a telefont politikusoknak. Egészen másról beszélgettünk az elmúlt hetekben.

Úgy véli,

jó lenne, ha az elnök úr, aki kétségtelenül a szólásszabadság egyik legnagyobb védelmezője ügyvédként, feloldaná a titoktartási nyilatkozatokat, amelyeket aláíratott velem és a lapvezetéssel az értekezletek előtt.

És akkor kiderülhetne. #nehallgassunk

 

A teljes bejegyzés itt olvasható:

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.