Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Textilt ajándékoz maszkokhoz, orvosok és ápolók átmeneti otthonainak berendezésében segít Magyarországon az IKEA

2020. április 1. 21:35 - szerző: 168 Óra

Összesen 100 millió forint értékű adományt ajánl fel Magyarországon az IKEA, olyan önkormányzatokat és szervezeteket támogatnak, amelyeket a leginkább érint a koronavírus – közölte a cég regionális kereskedelmi vezetője, Mounia El Hilali. A cseh-magyar-szlovák régióért felelő igazgató szerint

már közel 1500 kilogrammnyi ételt adományoztak önkormányzatok segítségével rászorulóknak és idős embereknek, valamint egy budapesti kórháznak.

Az Örs vezér téri áruház parkolójában ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak hétköznapokon. További termékadományok kapcsán egyeztetések folynak, több szervezettel felvették a kapcsolatot. Segítenek

ápolók és orvosok átmeneti otthonainak berendezésében. Civil szervezetek számára textilt adományoznak, amelyből maszkokat varrhatnak.

„Ezekben a nehéz pillanatokban mindannyiunknak szüksége van arra, hogy összetartsunk és segítsük egymást. Hiszem, hogy az életünk hamarosan újra vissza fog térni a régi kerékvágásba” – írta Mounia El Hilali.