Három bátor férfi félholtra vert egy 94 éves pocsaji asszonyt, miközben az értékeit követelték

2019. július 30., 13:04

Szerző:

Egy 28, egy 24 és egy 17 éves pocsaji férfi megvert és kirabolt egy 94 éves asszonyt a Hajdú-Bihar Megyei településen július 26-án két óra körül - közölte a rendőrség. A három feltételezett elkövetőt még aznap elfogták. Betörtek a sértetthez, és miközben verték, az értékeit követelték. Az idős asszony súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. B. Gyulát, L. Tivadart és fiatalkorú társukat őrizetbe vették, a Debreceni Járásbíróság pedig tegnap elrendelte a letartóztatásukat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.