Nem megy locsolkodni Orbán, inkább otthon maradt, de a hívei ezt is megbocsátják neki

2020. április 13., 10:13

Szerző:

Harmincharmadik nap. Ez a húsvét más, mint a többi. A kölni a fiókban marad. - írta ki húsvéthétfőn Facebook-oldalára Orbán Viktor miniszterelnök egy fotó társaságában, amelyen valószínűleg a dolgozóasztala látható, valamint a locsolkodásra használt húsvéti kölnije.

Hiába a hagyományszegés a járvány kényszerű körülményei között, Orbán Facebook-oldalának legendásan lojális (ennél csak durvább szavak vannak a jelenségre), és jól megszűrt hozzászólói láthatóan megbocsátották a kormányfőnek a lépést.

„Azért egy unokás újabb képnek örülnénk! Isten áldja, óvja az egész családot! Azért a kedves feleség megérdemelne egy kis kölnivizes frissítést, mert rajta van a család terhe, persze ez édes teher bizonyára!” - írta az egyik lelkes kommentelő.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.