Nehéz gyerekkoráról beszélt a férfi, aki egy húsklopfolóval vert és többször megerőszakolt egy tizenhét éves lányt

2019. november 5., 10:44

Szerző:

Nehéz gyerekkorával magyarázza N. Márk, hogy miért támadt egy erdőben lány ismerősére húsklopfolóval, majd miért erőszakolta meg egy sátorban többször áldozatát - írja a Blikk.

A szexuális erőszak miatt már büntetett férfi másnap elengedte az akkor mindössze 17 éves lányt, aki összeverve, szétszakított ruhában és véresen ment haza. Mivel az anyja meghalt, gyámjához fordult segítségért, aki értesítette a rendőrséget. 

N. Márk hétfőn a bíróságon az utolsó jogán azt mondta, hogy lassú felfogása miatt rendkívül sokat csúfolták és bántották a társai már gyerekkorában is, ami rosszulesett neki, mert tehetetlen volt. Egyedül a lány értette meg, de ő nagyon megváltozott, amióta meghalt az anyja. Támadója szerint agresszív lett, azonnal ütött, ha nem tetszett neki valami. Tavaly áprilisban állítólag megsértette a férfit, aki erre bedühödött, és többször megütötte. A lány félelmében azt mondta, hogy bármit tehet vele, csak ne bántsa.

N. Márk ezt úgy értelmezte, hogy a lány is szeretné a nemi aktust.

Ügyvédje kiemelte, hogy a férfi a támadás után elment vízért és letörölte a lányról a vért. Az ügyészség szerint a vádlott komoly kapcsolatot szeretett volna a lánnyal, de utóbbi csak barátként tekintett rá. A klopfolót előre odakészítette az erdős részre, majd legalább háromszor lesújtott vele. A Bokodot és az Oroszlányt összekötő földúton a bokrok közé csalta a sértettet azzal az ürüggyel, hogy nézze meg, milyen leadni való rezet rejtett oda.

A nő több csontja eltört, több zúzódása és horzsolása keletkezett, a nyakát ért szorításba pedig akár bele is halhatott volna.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete, személyi szabadság megsértése bűntette és szexuális erőszak bűntette miatt vádat emelt egy letartóztatásban lévő férfival szemben.

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.