Hosszú Katinka: Volt, hogy szó szerint belehánytam a medencébe

2019. február 1., 10:24

Szerző:

Interjút adott saját egyesületének Hosszú Katinka, amiben az elmúlt egy év történéseiről mesélt. Kiderült többek között, hogy szépen csiszolódnak új edzőjével, és hogy, másokkal ellentétben, a péntek a legrosszabb nap, ami a koránkelést illeti, hétfőn tele van energiával és kipattan az ágyból.

Az olimpikon arról is beszélt, hogy már megvan a terve, megvannak a céljai. – Ezerszer könnyebb, mint egy évvel ezelőtt. A nehezebb pillanatokban én sem vagyok annyira motivált, csak apró lépésenként haladok, örülök a kis győzelmeknek és a vége természetesen az, hogy itt vagyok reggel hatkor – mondta Hosszú.

Az úszó szerint az egyik legjobb stratégia, hogy januárban, amikor itthon sötét van és hideg, tombolnak a vírusok, ők külföldön, 30 fokban edzenek. – A délutáni edzéseket gyakran az óceánparton tartottuk, ott tornáztunk, futottunk. Sokkal jobb, mint márciusban edzőtáborozni, mert az egész évre ad egy hatalmas lökést.

Hosszú a luxemburgi versenyről is mesélt, ami jó megerősítés volt számára. Belül olyan boldogságot éreztem vasárnap, nem érdekelt, hogy ki néz, hányan vannak körülöttem, örültem, hogy ott vagyok, és újra rájöttem: imádom csinálni az egészet! Pedig a 100 gyorson, három megnyert szám után, már annyira kivoltam, hogy szó szerint belehánytam a medencébe, de úsztam tovább – mondta egyesületének az olimpikon.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.