Hoppál Péter kétszer töltötte ki a nemzeti konzultációs ívet, és még dicsekszik is vele

2018. december 13., 18:39

Szerző:

Így év vége felé  fideszes politikusok sora kezdte el reklámozni a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt. Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára Nagy Feróval és Bogányi Gergellyel együtt töltötte ki Vácon, Szűcs Lajos fideszes országgyűlési képviselő csak azoknak kíván boldog karácsonyt, akik kitöltik, a 444 pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy Hoppál Péter mintha egy kicsit túlteljesítette volna a kvótát. A pécsi politikus,  volt kultúráért felelős államtitkár először december 7-én jelentkezett egy az ügyben.

Fotó: Facebook/Hoppál Péter

Aztán december 11-én másodszor is:

Lehet, persze, hogy ez ugyanaz az ív, csak hősünket annyira megizzasztották a kérdések, hogy menet közben inget kellett váltania.

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.