A Honfoglalás 2000 Egyesület őszintén üdvözli, hogy Borkai Zsolt hölgyek társaságában bulizott, mert ez azt jelenti, hogy egészséges

2019. október 9. 14:53 - szerző: 168 Óra

A Honfoglalás 2000 Egyesület üdvözli Borkai Zsolt győri polgármestert, abból az alkalomból, hogy hölgyek társaságában bulizott. A balliberális sajtó irigyli és támadja Borkai Zsoltot, ugyanis az ellenzéki politikusok homoszexuálisok felvonulására járnak (Budapest Pride!), ők az eltévelyedett, beteg erkölcs hirdetői és gyakorlói

– tette közzé az Országos Sajtószolgálat.

A szervezet Egészséges ösztön című közleménye hátralévő részében azt boncolgatja, hogy  az LMBTQ-felvonulások és rendezvényeik  mérgezik az ifjúságot, botrányos viselkedésükkel olyan társadalmat akarnak létrehozni, amelyiktől távol áll az egészséges ösztön.

Az egyesület közleményeit az MTI is közre szokta adni. 2017-ben például ezt írták: „Merkelék ismét megtámadták Európát, kirobbantották a III. Világháborút, emberiség elleni bűnt követtek el, azokat az országokat pedig, amelyeknek köszönhető a német fasizmus leverése, gyarmatnak tekintik. Az EU haldokló, agresszív, elnyomó szervezet, Merkel, Soros, Junker cége. Nem kérünk belőlük! Mi, Putyinban bízunk! Ő menti meg az európai civilizációt, kultúrát, a nemzetállamokat, a kereszténységet. Levelünket postáztuk Moszkvába”

A jelek szerint egyre többen örülnek valaminek a Borkai-ügy kapcsán. Nagy Sándor debreceni fideszes képviselő például annak, hogy ha Borkai Zsolt kurvapecér is, legalább nem hazaáruló. Ez a a poszt azóta egyébként eltűnt, amire a fideszes politikus azzal adott magyarázatot, hogy valaki feltörte az oldalát.