Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Az MTI-n keresztül hívja a taggyűlésére Orbán Viktort a Honfoglalás 200 Egyesület, amely kirúgatná Csizmadia Lászlót a CÖF-ből

2019. december 30. 15:00 - szerző: 168 Óra/MTI

A Putyin-barát Honfoglalás 2000 Egyesület az MTI-hez eljuttatott közleményben hívta meg a miniszterelnököt a szervezet taggyűlésére.

„A meghívás elfogadása nem elsősorban az egyesület tagjainak megbecsülését jelentené, hanem a nemzeti elkötelezettségű civil szervezetek számára lenne egy nemes gesztus, ugyanis úgy érzik: kissé mostoha-gyerekként kezeli a politika társadalmunk e jelentős csoportját"  – írta a szervezet.

Az egyesület hangsúlyozza, hogy a taggyűlésükön mintegy negyvenen vennének részt, és egy óránál tovább nem is rabolnák Orbán Viktor drága idejét.

A Honfoglalás 2000 Egyesület arcai
Fotó: Youtube

„Tisztában vagyunk a Miniszterelnök Úr számos programjával, elfoglaltságával, ezért örülnénk akkor is, ha maga helyett valaki más tisztelne meg bennünket. A taggyűlésen csak egy-két általunk meghívott sajtómunkatárs jelenlétére számítunk!" – tették hozzá, majd sikerekben gazdag új évet kívántak a címzettnek.

Jóformán hagyomány lett, hogy az egyesület az állami hírügynökséget használja üzenőfalként különféle mondandóinak továbbítására. Nemrég azt üzenték meg az MTI-ne keresztül, hogy a kormány kedvenc civil szervezetét, a CÖF-öt vezető Csizmadia Lászlónak haladéktalanul le kellene mondania, mert túl puha a nemzeti oldal elvárasaihoz képest.