Az MTI-n keresztül hívja a taggyűlésére Orbán Viktort a Honfoglalás 200 Egyesület, amely kirúgatná Csizmadia Lászlót a CÖF-ből

2019. december 30., 15:00

Szerző:

A Putyin-barát Honfoglalás 2000 Egyesület az MTI-hez eljuttatott közleményben hívta meg a miniszterelnököt a szervezet taggyűlésére.

„A meghívás elfogadása nem elsősorban az egyesület tagjainak megbecsülését jelentené, hanem a nemzeti elkötelezettségű civil szervezetek számára lenne egy nemes gesztus, ugyanis úgy érzik: kissé mostoha-gyerekként kezeli a politika társadalmunk e jelentős csoportját"  – írta a szervezet.

Az egyesület hangsúlyozza, hogy a taggyűlésükön mintegy negyvenen vennének részt, és egy óránál tovább nem is rabolnák Orbán Viktor drága idejét.

A Honfoglalás 2000 Egyesület arcai
Fotó: Youtube

„Tisztában vagyunk a Miniszterelnök Úr számos programjával, elfoglaltságával, ezért örülnénk akkor is, ha maga helyett valaki más tisztelne meg bennünket. A taggyűlésen csak egy-két általunk meghívott sajtómunkatárs jelenlétére számítunk!" – tették hozzá, majd sikerekben gazdag új évet kívántak a címzettnek.

Jóformán hagyomány lett, hogy az egyesület az állami hírügynökséget használja üzenőfalként különféle mondandóinak továbbítására. Nemrég azt üzenték meg az MTI-ne keresztül, hogy a kormány kedvenc civil szervezetét, a CÖF-öt vezető Csizmadia Lászlónak haladéktalanul le kellene mondania, mert túl puha a nemzeti oldal elvárasaihoz képest. 

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.