Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Napi agybaj: a liberalizmus áldozatainak akar emléknapot a putyinista Honfoglalás 2000 Egyesület, október 23.-át szemelték ki

2020. február 28. 12:51 - szerző: 168 Óra/MTI

Időről-időre hallat magáról a Honfoglalás 2000 Egyesület. Ők azok, akik korábban Putyinnak szerettek volna béke Nobel-díjat adni, de követeltek már 148 milliárd forint világháborús kárpótlást Németországtól.

Most nem az orosz elnököt kérlelték, hanem a liberalizmus áldozatainak szeretnének egy emléknapot.

Mint az MTI-nek eljuttatott közleményükben írják, a 2006-os október 23-ai rendőrattak „bátorítást adott a balliberális hatalom-gyakorlóknak: általános támadást indítottak a megfélemlített magyar társadalom ellen. Engedetlenségre, a drogok használatára biztatják a fiatalságot, elnézőek a bűnözőkkel szemben, rombolják nemzeti kultúránkat, a közerkölcsöt, szexuális szabadosságot hirdetnek.”

Végül arra jutnak, hogy a balliberális hatalom tagjai hazaárulók, és ezért is szeretné az egyesület, hogy október 23-át (vagy egy más napot) nyilvánítsák a liberalizmus áldozatainak emléknapjává.

A Honfoglalás 2000 Egyesület egyik korábbi sajtótájékoztatója
Fotó: Youtube