Holttestet találtak a nyíregyházi bolti eladót megtámadó férfi autójában

2018. november 27., 11:48

Szerző:

– Holttestet találtak annak a mátészalkai férfinak az autójában, aki a múlt héten életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót Nyíregyházán – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a gyanúsítotthoz köthető személygépkocsi csomagterében egy 21 éves mándoki nő holttestét találták meg a rendőrök, a nő halálát idegenkezűség okozta.

– A bolti támadás miatt hétfőn letartóztatott K. Antalt emberölés gyanúja miatt hallgatták ki – írták.

Fotó: police.hu

A 42 éves mátészalkai férfi csütörtökön ment be késsel és riasztópisztollyal egy nyíregyházi ruhaüzletbe, ahol szóváltás nélkül előbb a pisztoly markolatával megütötte, majd késsel a hasán és a combján életveszélyesen megsebesítette az ott dolgozó nőt. Az eladó életveszélyes sérüléseket szenvedett, a támadót másnap fogták el a rendőrök.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.