Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni!

Hollik István: Mi soha nem neveznénk senkit patkánynak

2019. április 27. 17:36 - szerző: 168 Óra/MTI

Lemondásra szólította fel Bangóné Borbály Ildikót Hollik István kormányszóvivő azután, hogy az MSZP-s parlamenti képviselő pénteken az ATV Start című műsorában burkoltan patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit. Hollik István az Európa jövője a mi jövőnk címmel, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség által rendezett fórumon kijelentette,  ők elvi alapon, kereszténydemokrataként az emberi méltóság tiszteletét vallják, és ebbe beletartozik a politikai ellenfelek méltóságának tiszteletben tartása is. – Soha nem neveznénk senkit patkánynak - mondta. hozzáfűzve, nem szeretne olyan országban élni, ahol országgyűlési képviselő lehet egy olyan politikus, aki lepatkányoz másokat.

Kormányinfó - Gulyás Gergely és Hollik István sajtótájékoztatója
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Pénteken már Budafok momemtumos polgármesterjelöltje, Havasi Gábor is lemondásra szólította fel Bangóné Borbély Ildikót, aki a Facebookon bocsánatot kért a szavaiért.

Azt már csak halkan jegyezzük meg, hogy mielőtt Hollik István megkockáztatta volna, hogy ők soha nem neveznének patkánynak senkit, utánanézhetett volna, hogy Bayer Zsolt mit gondol az ellenzékről.