Koronavírusos lett Hollik István, karanténba vonul

2020. augusztus 27., 13:53

Szerző:

 

Csütörtökön Gulyás Gergelyről és Orbán Balázsról derült ki, hogy karanténba kell vonulniuk, mert olyan rendezvényen jártak, ahol valaki koronavírusos volt.

 

Pozitív lett Hollik István koronavírus-tesztje, így elővigyázatosságból minden programját lemondta, és azonnal karanténba vonult. Egy szombati magánrendezvényen vett részt, minden kontaktját leadta a hatóságok felé - számolt be Hollik István a Facebook-oldalán.

 

"Engem is utolért a koronavírus. Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit Közéleti Évadnyitóra figyelemmel azt tartottam felelős magatartásnak, ha teszteltetem magam. Ez sajnos pozitív lett, így elővigyázatosságból minden programot lemondtunk, én azonnal karanténba vonultam" - írta Facebook-oldalán a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szombaton egy magánrendezvényen vett részt, és már le is adta kontaktjait a hatóságoknak.

 

Hollik azt is jelezte, hogy több kormánypárti politikus is szerepel a kontaktjai között, ő maga pedig karanténba vonul. Csütörtökön Gulyás Gergelyről és Orbán Balázsról derült ki, hogy karanténba kell vonulniuk, mert olyan rendezvényen jártak, ahol valaki koronavírusos volt. Orbán Balázs jelezte, az ő tesztje negatív lett.