Nem rabolták el, és nem erőszakolták meg a 15 éves érdi lányt, ő és a párja találta ki a rémes történetet

2020. június 30., 12:01

Szerző:

Az Origo alapján mi is beszámoltunk arról a 15 éves lányról, akit elraboltak és megerőszakoltak. A portál szokatlanul részletes információkkal bírt az egyébként nem mindennapi esetről, tényként tálalva azt. 

A rendőrség most tisztázta, hogy egy szó sem igaz az egészből.

A rendőrséget, amely kapott ilyen tartalmú bejelentést, mint kiderült, egy 15 éves lány és 16 éves barátja hívta fel hétfő délután. A lány állította, hogy aznap reggel az érdi Alsó utcában megállt mellette egy fekete Audi, kipattant belőle két ismeretlen férfi, valamit az arcához szorítottak, berakták a kocsiba, majd egy raktárépületben tért magához. Rövid ideig volt eszméleténél, közben kést szorítottak a torkához, megerőszakolták, majd órákkal később egy érdi utcában kilökték a járműből, ott találkozott össze barátjával.

 

Igen ám, csakhogy valamivel később kiderült, hogy a bejelentésnek nincs valóságtartalma. A négy napja járó fiatalok bevallották, közösen találták ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki: az egész napot együtt töltötték. Hogy még hihetőbb legyen a sztori,

a lány megszaggatta ruháját, összekoszolta magát az úton talált porral, még a haját is összekócolta, a testén lévő hámsérüléseket együtt okozták

– tudatta a rendőrség.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.