Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Hazajönnének a külföldön élő magyarok, hogy tüntessenek a rabszolgatörvény ellen

2018. december 16. 12:17 - szerző: Ágoston Zoltán

Mérce hívja fel a figyelmet, hogy már 500 tagja van annak a Hazajöttünk túlórázni! néven megalakult nyilvános Facebook-csoportnak, amelyet külföldön élő magyarok szervezhetik meg a hazautazásukat, hogy Magyarországon tüntethessenek a Munka törvénykönyve módosítása, az úgynevezett rabszolgatörvény ellen. „„Hazánknak most szüksége van mindannyiunkra!

Itt az idő, hogy külföldi magyarként mi is kiálljunk egy szabad Magyarország mellett! Ebben a csoportban szívesen látunk minden külföldi magyart, aki információt szeretne cserélni a nemrég indult magyarországi tüntetéssorozattal kapcsolatban. Célunk, hogy békés, de határozott személyes kiállásunkon keresztül hozzájáruljunk

egy szabad Magyarország megteremtéséhez” – írja bemutatkozó oldalán a Facebook-csoport. A vasárnapi budapesti tüntetéssel párhuzamosan Koppenhágában is szerveznek szolidaritási akciókat.

Fotó: Merész Márton