Hatalmas patkányt talált az Egér úton egy popzenész

2019. május 13., 13:58

Szerző:

Kardos-Horváth János popzenész, a Kaukázus zenekar énekese hatalmas döglött patkányt talált hétfő reggel, miközben a budapesti Egér úton biciklizett. Az előadó a szerinte legalább 40 dekás állatot felemelte, majd kijelentette, hogy 10–20 éve még nem volt ilyen Budapesten, és ha az illetékesek nem oldják meg a helyzetet, ő nem adózik többet – vette észre a bejegyzést a 444 a zenész Facebook-oldalán.

  

Később a zenész el is temette a dögöt.

– Hát úgy végiggondoltam, nyilván a főpolgármester úrnak biztos nincs ideje idejönni eltemetni ezt a patkányt, ami Budapest közterületén hétfő reggel úgy megjelent. A Karácsony Gergő biztos megijedne tőle, nem nyúlna hozzá, a Puzsér meg az a Puzsér. Úgyhogy megint marad a civil kurázsi, pontosabban a magára maradt adófizető. Meglátja a patkányt, nem ijed meg a patkánytól, természetesnek tartja, hogy ez így van. Ás egy gödröt saját kezűleg bottal, eltemeti a patkányt egy jelöletlen sírba. Hát így megy ez manapság

– tette hozzá a zenész.

 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.