Hartánál előkerült egy holttest a Dunából, valószínűleg a Hableány egyik áldozatáról van szó

2019. június 3., 12:50

Szerző:

A Magyar Nemzet nyomán nemrég írtuk meg, hogy a hétvégén négy holttestet találtak a Dunában, az azonosításuk még tart, a Baon pedig azt írja, hogy hétfőn a Bács-Kiskun megyei Hartánál is előkerült egy holttest. 

FRISSÍTVE: A rendőrség közben a 168 Órának cáfolta, hogy holttesteket találtak volna Ercsinél. 

A portál szerint a holttest egy 50 év körüli dél-koreai férfié, egy mezőgazdasági termények rakodására alkalmas vízi eszközben akadt fenn. Helikoptert, járőrhajót, motorcsónakot és mentőkocsit és több rendőrautót is a helyszínre vezényeltek, a helyszínelés jelenleg is folyamatban van. Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a portálnak annyit mondott, a holttest azonosításáig nem adhat bővebb felvilágosítást.

Fotó: Merész Márton

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.