Három kislányt keres a rendőrség, egyszerre tűntek el a VIII. kerületből

2019. május 24., 09:13

Szerző:

A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Tegnap ugyanis 17 óra körül 3 kislány, két 13 éves, és egy 12 éves egyszerre tűnt el Budapesten a VIII. kerületből. Tartózkodási helyük egyelőre ismeretlen, életjelet nem adtak magukról, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A 13 éves Tarczali Mercédesz 162 centiméter magas, félhosszú, barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot és barna kabátot viselt.

Fotó: police.hu

A 12 éves Haga Zsaklin körülbelül 145 centiméter magas, vékony testalkatú, barna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete farmernadrágot és rózsaszín kardigánt viselt.

Fotó: police.hu

A 13 éves Imre Mercédesz 156 centiméter magas, barna, hosszú hajú. Eltűnésekor fekete blúzt, szürke nadrágot és vajszínű bőrkabátot viselt.

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható lányokat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésüknek körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.