Három kamion ütközött Bicske mellett, az M1-est teljes szélességében lezárják

2019. augusztus 12., 09:53

Szerző:

Három teherautó ütközött az M1-es autópályán Bicskénél hétfőn délelőtt. A balesetben egy ember életét vesztette, az autópályát Budapest felé teljes szélességében lezárták – közölte a honlapján a rendőrség.

A három teherautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 33-as kilométerszelvényben ütközött. Az útlezárás miatt Bicskénél leterelik a forgalmat a sztrádáról, és a 27-es kilométerszelvénynél lehet visszatérni az M1-esre.

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.