Három holttestet találtak a budapesti elit negyed egyik lakásában, nyomoz a rendőrség

2019. augusztus 23., 13:33

Szerző:

Három holttestet találtak egy budapesti lakásban péntek délben, a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomoz - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján. A Blikk szerint egy II. kerületi, Zöldlomb utcai lakásról van szó, amely a Rózsadomb mellett fekvő Zöldmál nevű városrészhez tartozik, egy későbbi rendőrségi közlemény szerint a 35 éves S. Levente megölte 31 éves élettársát, a négyéves közös gyerekükkel is végzett, aztán öngyilkos lett.

A közlemény szerint a lakás tulajdonosa telefonon hívta a rendőrséget, mert nem tudta elérni bérlőit.

Az Index úgy tudja, hogy a Zöldlomb utcának ez a háza csütörtökön visszhangzott a család veszekedésétől, és bár a lakók értesítették a rendőrséget, intézkedés nem történt. Csütörtökre virradóra állítólag hallatszott egy hangos sikoly is, amely miatt szintén riasztották a rendőröket, mert utána nem érzékeltek mozgást, de ennek ellenére nem történt semmi. – Pár napja az anyuka hívta ki a rendőröket, mert a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba, akkor kijöttek, majd 10 perc múlva elmentek – írta a a portál egyik olvasója. 

17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.