Halálra vertek egy férfit Tatabányán

2020. április 19., 08:31

Szerző:

Április 18-án 20 óra 5 perckor bejelentés érkezett, miszerint Tatabányán, a Béla király körtéren verekedés van, közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A járőrök a helyszínen egy földön fekvő férfit találtak, aki életjelet nem mutatott, újraélesztése eredményre nem vezetett. A rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit a közelben elfogtak.

A rendelkezésre álló adatok alapján

a két férfi előzetes szóváltásba keveredett, melyet követően a 34 éves férfi bántalmazta a sértettet, aki a bántalmazást követően a helyszínen életét vesztette.

A nyomozók a bűncselekmény elkövetőjét gyanúsítottként kihallgatták, ellene halált okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Sz. Attilát a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.