Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Kecskemét közelében

2019. május 26., 11:11

Szerző:

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán Szeged felé Kecskemét térségében vasárnap délelőtt, a helyszínelés ideje alatt csak az egyik sáv járható - közölte a rendőrség az internetes oldalán.

A közlemény szerint az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 78-as kilométer közelében egy személygépkocsi az árokba hajtott. Egy férfi a helyszínen meghalt, egy ember megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták a sztráda külső sávját, a forgalom a belső sávban rendőri irányítás mellett folyamatosan halad.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.