Halálos baleset történt az M2-es autóúton, teljes útzár

2019. január 16., 12:23

Szerző:

Halálos baleset történt szerdán az M2-es autóúton, a kosdi lehajtónál - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila elmondta, az autót 41-es kilométerénél, a Vác felé vezető oldalon egy kamion és egy kisteherautó frontálisan ütközött, utóbbi sofőrje kizuhant a járműből és meghalt.

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, a helyszínelés idejére az autóút érintett szakaszát mindkét irányban lezárták.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.