Anya és gyermeke ült abban az autóban, amely forgalommal szemben karambolozott az M5-ösön

2019. szeptember 6., 14:27

Szerző:

Hárman meghaltak péntek kora hajnalban, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán. A Blikk információi szerint egy anya és gyermeke ült a forgalommal szemben haladó autóval, míg a másik kocsiban négy ember utazott. A balesetben az anya és gyermeke is meghalt.

Forgalommal szemben hajtott az M5-ös autópályán egy autós,
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a másik autóban lévő négy ember közül egyvalaki életét vesztette, a másik három utas megsérült.

A baleset Felsőpakony térségében történt. A baleset következtében mindkét autó az árokba borult és kigyulladt.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.