Meghalt Gulyás Zoltán színész, humorista, DK-s képviselő

2020. november 6., 14:58

Szerző:

„Tragikus hirtelenséggel, szívpanaszok miatt elhunyt Gulyás Zoltán, a DK kecskeméti önkormányzati képviselője, aki a Szövetség a Hírös Városért Egyesület listáról került be 2019-ben a testületbe.

Színészként kezdte pályafutását. Játszott a Madách Színházban, a kecskeméti Katona József Színházban, a Centrál Színházban, a Mikroszkóp Színpadon, tagja volt a Vidám Színpadnak. Stand up-estjeivel fellépett a Dumakabaréban is” - közölte a Demokratikus Koalíció.

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.