Hadházy Ákos most állatorvosként fordult Facebook-követőihez

2018. december 31., 09:24

Szerző:

Hadházy Ákos, független országgyűlési képviselő szilveszter előtt úgy gondolta, megoszt egy jó tanácsot a kutyás követőivel, pontosabban azt, hogyan segíthetnek a petárdázásoktól félő ebeiken: 

„Ha már az elmúlt héten szóba jött az egyik tisztes polgári szakmám, szilveszterkor elmondom azt a tanácsot, ami szerintem a legfontosabb a petárdáktól rettegő kutyák gazdijainak. A problémára a gyógyszerek közül igazán egyetlen megoldás jöhet szóba , az viszont kifejezetten kockázatmentes és kifejezetten jól működik. Az emberek által használt, alprazolam hatóanyagú tabletta nagyon jól és kíméletesen védi meg kedvenceiket a rendkívüli stressztől. Receptköteles, de természetesen az állatorvos kollégák is felírhatják és az adagolásban is segítenek. 

És ezúton kívánok mindenkinek szép Új Évet!” - írta a politikus.

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.