Gyurcsány Ferenc pártjának és pártalapítványának irodaházában, éppen a DK emeletén törtek fel a lángok

2018. november 17., 16:14

Szerző:

A Demokratikus Koalíció szóvivője, Rónai Sándor közölte: abban az irodaházban ütött ki szombat délután a fővárosi budapesti Szondi utca és a Teréz körút sarkán a tűz, amely a DK országgyűlési képviselőinek, a DK-nak és a DK pártalapítványának is helyet ad.

– A tűz azt az emeletet érinti, amelyen ezek az irodák is vannak. A tűzoltók már végzik az oltást, a tűz okáról és körülményeiről egyelőre semmit sem tudunk. A tűz idején egyetlen munkatársunk sem tartózkodott az irodákban, személyi sérülésről nincs tudomásunk – írta a szóvivő.

Zajlik Gyurcsány Ferencék irodájának oltása
Fotó: Bíró Veronika

Beszámoltunk róla: a Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint mintegy 200 négyzetméteren ég egy négyemeletes épület tetőszerkezete a Teréz körúton. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását. A tűzesetről és a mentésről szóló, az események fényében frissülő cikkünk itt érhető el.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.