Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Gyurcsány kifakadt: Orbán egy kicsinyes gazember, egy görcsrángatta útonálló

2020. április 5. 18:06 - szerző: 168 Óra

Nem spórolt a jelzőkkel Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki legutóbbi Facebook-posztjában Orbán Viktort osztotta ki. „Orbán a bosszú embere. A kicsinyes bosszúé.” – kezdi bejegyzését, amit az önkormányzatokat érintő tervezett sarc kapcsán fogalmazott meg.

„Itt állunk a járvány közepén. Ezer milliárdok kellenének hatásai kezeléséhez. Neki meg mi jut eszébe? Elvenni az önkormányzatoktól 34 milliárd forintot. Azoktól az önkormányzatoktól, melyekre most csak úgy dőlnek a plusz feladatok. Büntetni Budapestet, büntetni az elvesztett nagyvárosokat.” – folytatja Gyurcsány, kitérve a pártoktól elvenni szándékozott összegre, ami pár százmillió forintot,

de ők egyébként is szegények, mint a templom egere.

„Itt áll előttünk egy kicsinyes gazember. Politikust játszik. Államférfiúi szerepben tetszeleg. Közben csak egy görcsrángatta útonálló.” – fakad ki. Inkább olvassák el a teljes bejegyzést: