A győri városháza előtti szökőkútban közösült egy párocska, féltucatnyian nézték a rendhagyó aktust

Videó is készült, eljárás is indul.

2019. július 8., 13:26

Szerző:

A győri városháza előtti szökőkútban közösült egy pár – írja Kisalföld olvasói beszámolók nyomán.  Videóra is vették, amit láttak, a lapnak nyilatkozó ügyvéd elmondta, hogy a nyilvános helyen, a szökőkútban szexelő pár kirívóan közösségellenes magatartást valósított meg, közszeméremsértő módon. Büntetésük 100 ezer forint is lehet.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya közölte, hogy vasárnap 2 óra körül névtelen bejelentés érkezett a rendőrségre a történtekkel kapcsolatban. A rendőrök a helyszínre érkezésüket követően

a bejelentésben szereplő cselekményt nem észlelték, két felnőttet igazoltattak és figyelmeztettek amiatt, hogy a szökőkút szélén ülve, lábukat a medencében tartották.

A tetthely
Fotó: hirek.gyor.hu

A Győri Rendőrkapitányság az interneten megjelent videó miatt közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indít a pár ellen.

Mint korábban megírtuk, a szökőkutak vizében rengeteg olyan anyag van, amelyek miatt nemhogy szexelni nem javallott bennük, de még a közvetlen közelükbe menni sem.    

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.