A legkisebb kislány végignézte, hogy az apja puszta kézzel agyonveri a két testvérét

2019. december 16., 08:47

Szerző:

A legkisebb testvér, egy hatéves kislány végignézte, hogyan veri agyon az apja a 13 éves és a tízéves testvérét, egy lányt és egy fiút vasárnap Győrben – írja a Blikk. Az tegnap már kiderült, hogy a 35 éves férfi fegyházból szabadult, a három gyerek az első láthatáson járt nála. Puszta kézzel verte agyon a két testvért, aztán a ház egyik udvari melléképületében felakasztotta magát.

A férfit egy 2016 májusában elkövetett támadás miatt ítélték öt év fegyházra és öt év közügyektől való eltiltásra, mert egy éjjel kalapáccsal támadt az alvó feleségére. A 31 éves nő pénteken vitte láthatásra a gyerekeket, és ő volt az is, akinek a hatéves kislány kiszólt a házból az iszonyat után. A nő riasztotta a rendőrséget, a kivezényelt járőrök pedig betörték az ajtót.

A testvérei nem ébrednek fel és az arcukon valami piros van – mondta állítólag a hatéves kislány, akit most Győrben, a megyei kórházban megfigyelés alatt tartják. Pszichológusok foglalkoznak vele, édesanyja mellette lehet. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.