Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Győrben sokan ingyen kapták a Kisalföldet, gyaníthatóan azért, mert a Fidesz polgármester-jelöltje virít a címlapján

2019. december 8. 12:31 - szerző: Ágoston Zoltán

Az előfizetőkön kívül szombaton Győrben rengeteg ember ingyen is megkapta a Kisalföld aktuális számát – hívja fel a figyelmet az Azonnali. A lap példányit mindenkinek a postaládájába dobták be, a nagyvonalúság oka pedig az lehet, hogy a címlap azt kiáltja világgá, Dézsi Csaba András a Fidesz városi polgármester-jelöltje. A belső oldalon aránylag rövid cikk szól a politikusról, de még mindig többet kapott, mint választási ellenfele, az ellenzéki össztámogatással induló városi MSZP-elnök, Pollreisz Balázs, akinek egy egyhasábos hírrel kellett megelégednie. Szórakoztató, de emellett is egy Dézsi Csaba András fotó szerepel.

Az Azonnali megkereste a Kisalföld szerkesztőségét az ügyben, de azonnal a kiadó, a a Népszabadság 2016-os bezárásáról hírhedt Mediaworks központi ügyfélszolgálata kapcsolt, ahol senki nem vette fel.

Győrben 20020. január 26-án a szexbotránya miatt távozó Borkai Zsolt lemondása amiatt időközi polgármester-választást tartanak. Ő annak ellenére nyert hatszázegynéhány szavazattal október 13-án, hogy alig több mint egy héttel az önkormányzati választást felvezető kampányban kiderült, prostituáltakkal szórakozott egy 2018-as horvátországi jachtkiránduláson. Az október 13-i közös ellenzéki jelölt, Glázer Tímea visszalépett, helyette indul Pollreisz Balázs.

Ami Dézsi Csaba Andrást illeti, róla szintén az Azonnali írta meg, hogy a Fidesz olyasvalakire alkarja bízni a Győrt a következő öt évben, aki 2015 és 2019 között a városi közgyűlési ülések több mint egyharmadáról, a 65-ből 23 ülésről hiányzott.