Kalapáccsal és gereblyével verte halálra a nagynénjét a XVIII. kerületben egy férfi, aki bevallotta: azért ment el hozzá, hogy megölje

2020. június 17., 07:41

Szerző:

Kegyetlen gyilkosság részleteiről számolt be a rendőrség. Egy 23 éves férfi különös kegyetlenséggel ölhette meg nagynénjét Budapest XVIII. kerületében.

Az eset még tavaly július 5-én történt. A BRFK-t egy férfi hívta fel aznap, hogy 15 óra körül a XVIII. kerületben, egy Dózsa György úti telek hátsó lakrészében holtan találta 33 éves unokanővérét.

A rendőrök a házban a földön egy letakart női holttestet találtak és megállapították, hogy a fiatal nőt megölték, 

a fejét többször megütötték egy kalapáccsal és egy gereblyenyéllel.

A tanúkihallgatások során került képbe a nő 23 éves unokaöccse, aki előző este járt is a nőnél. A rendőrök másfél órán belül a lakása előtt elfogták L. Lászlót, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Azt is elmondta a rendőröknek, azért ment el este a nagynénjéhez, hogy megölje

egy korábbi családi vita miatt.

A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a BRFK Életvédelmi Osztálya most lezárta a nyomozást, az ügy iratait vádemelési javaslattal átadták a főügyészségnek.

A férfi elfogásáról korábban videót is közzétettek: 

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Tegnap 15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.