Idős rokonát ölte meg egy 23 éves férfi Kiskunhalason, de maga szólt a rendőröknek

2020. május 17., 10:02

Szerző:

Egy fiatal kiskunhalasi férfi szombat délután bejelentést tett a rendőrségen, hogy bántalmazta hozzátartozóját; az idős férfi belehalt sérüléseibe - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Emberölés Kiskunhalason Bűnügyi helyszínelők Kiskunhalason, ahol meghalt egy 79 éves férfi, miután a gyanú szerint egy hozzátartozója bántalmazta 2020. május 16-án.
Fotó: Donka Ferenc

A mentők már nem tudták megmenteni a 79 éves férfi életét. A 23 éves hozzátartozója ellen emberölés miatt indítottak nyomozást.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Tegnap 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.