Egy hangos sikoly, aztán néma csend – Egy férfi végzett az élettársával és a négyéves gyerekükkel, aztán öngyilkos lett

2019. augusztus 23. 15:26 - szerző: Ágoston Zoltán

A rendőrség pénteken kora délután adta hírül, hogy a II. kerületi járőrök három holttestet – egy férfiét, egy nőét és egy gyermekét – találtak egy Zöldlomb utca lakásban. Az ügyben nyomozás indult, a rendőrség honlapján 14:59-kor megjelent cikk szerint egy 35 éves férfi, S. Levente végzett az élettársával, a négyéves közös gyermekükkel, aztán öngyilkos lett.

 

Az Index úgy tudja, hogy a Zöldlomb utcának ez a háza csütörtökön visszhangzott a család veszekedésétől, és bár a lakók értesítették a rendőrséget, intézkedés nem történt. Állítólag hallatszott egy hangos sikoly is, amely miatt szintén riasztották a rendőröket, mert utána nem érzékeltek mozgást, de ennek ellenére nem történt semmi. – Pár napja az anya hívta ki a rendőröket, mert a férfi bezárkózott a gyermekkel a lakásba. Akkor kijöttek, majd 10 perc múlva elmentek – fűzte hozzá ehhez a portál egyik olvasója. 

Az Index minderről megkérdezte a rendőrséget, amelytől azt a választ kapta, hogy az olvasó által említett eset augusztus 20-án, vagyis kedden 13 óra 8 perckor történt. A járőröket egy nő riasztotta, amiért az élettársa elvette a kulcsait, de a helyszínen mind a ketten azt mondták, hogy a szóváltás után rendezték a vitát. „A helyszínen további rendőri intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel. A nyomozás érdekeire való tekintettel, az üggyel kapcsolatban további tájékoztatást nem kívánunk adni” – írta a rendőrség az Indexnek.