Általános iskolás lányt futtatott prostiként egy fóti pár

2019. augusztus 13., 11:54

Szerző:

Kerítés bűntette miatt emelt vádat a Dunakeszi Járási Ügyészség azzal a férfival és nővel szemben, akik egy általános iskolás lányt beszéltek rá arra, hogy prostituáltként dolgozzon velük - olvasható az ügyészség honlapján.

A két vádlott élettárs, Fóton él. Az asszony 2016-tól a városban vagy az interneten ismerkedett férfiakkal, akikkel a házukban pénzért szexelt. Ezt az élettársa is tudta, a pár főként a nő prostitúciós bevételéből tartotta el magát. Az asszony összebarátkozott a kiskorú lánnyal, aki többször is elment hozzájuk. A pár azzal kecsegtette a lányt, hogy milyen jól kereshetne prostiként. A férfi és a nő is tudta, hogy a lány hány éves, és hogy még általános iskolába jár.

A sértett beleegyezett, hogy a vádlottak hirdetést adnak fel neki, és leszervezzék lakásukba a találkozókat, amiket a nő intézett és ő határozta meg a tarifákat is.

A lány 2017 júniusától október végéig naponta több férfival létesített szexuális kapcsolatot a lakásban. A bevételt mindig odaadta a vádlottaknak, a pénzből semmit sem kapott.

A Dunakeszi Járási Ügyészség kerítés bűntettével, gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja az élettársakat. A járási ügyészség börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a vádlottakkal szemben.