Zaklatással vádolja Gréczy Zsoltot a Mi Hazánk parlamenti szakértője, de a DK-s politikus szerint rágalomról van szó

2019. december 13., 21:58

Szerző:

Zaklatással vádolja Gréczy Zsoltot a Mi Hazánk parlamenti szakértője, de a DK-s politikus szerint rágalomról van szó, ezért pert kezdeményez.

 

„Ne rettegj már ennyire!

 

Kegyed ma nem dolgozik?

 

Este kakaó?

 

Tetszik a kűrruhád!

 

Fünf koma najn!”

 

Ilyen és ehhez hasonló üzeneteket kapott állítása szerint Grézcytől a 28 éves Palányi Nóra, aki a Mi Hazánk parlamenti szakértője. A nő a Pesti Srácoknak beszélt a DK-s politikus közeledéséről. Palányi szerint az első találkozásuk egy áruházban volt, ahol elmondása szerint Gréczy kávézni, kakaózni vagy koktélozni hívta, majd „magáról küldözgette a youtube-videókat, riportokat, mondta, hogy nem a főnököm, de szakmailag sokat tud nyújtani.”

Palányi állítása szerint ő nem reagált az üzenetekre, de a DK-s politikus nem értett a szóból.

Gréczy Zsolt
Fotó: Bíró Veronika

Gréczy Zsolt szerint azonban a nő beszámolója nagyon torzít, legfeljebb a Fidesz politikai rágalomhadjárataként értelmezhető. Az Indexnek azt mondta, Palányi jelölte be őt a Facebookon, és először azt sem tudta, hogy a nő kicsoda. Volt közöttük párbeszéd, Palányi elfogadta a találkozó lehetőségét.

„Bárkinek kész vagyok megmutatni, semmi takargatnivaló üzenetem nem volt. Semmilyen zavarbaejtő tartalmú üzenetváltás nem volt köztünk. Két ember beszélt egymással, az baj?”

- mondta Gréczy az Indexnek

Az üzenetváltásból kiderül, hogy a DK-s politikus valóban nem tudta, hol dolgozik Palányi, a beszélgetés során derül ki Palányi válaszából, hogy a „független” Volner Jánosnál, az egykori jobbikos, majd a Mi Hazánkhoz igazolt politikusnál.

Palányi elmondása szerint a zaklatás napokig tartott, aztán újra összefutottak a bevásárlóközpontban, ahol Gréczy „nagyon felbátorodott”. Volt, hogy „a szakértői páholyból ki kellett mennem, mert folyamatosan nézett. A folyosón meg körözött” – mesélte Palányi, aki arra kérte Gréczyt, hogy ne zaklassa tovább. A politikus szerint sok mindenről cseteltek, de a megbeszélt találkozó nem jött létre. Ezután valóban küldött üzeneteket a nőnek, aki ezekre már nem reagált. Gréczy szerint, ha lett volna bármilyen, sikamlós üzenet, akkor azt a Pesti Srácok nyilván bevetette volna ellene.

Szerinte az is „aljas hazugság”, hogy Palányinak ki kellett mennie a páholyból, de az is, hogy a boltban a vállára tette volna a kezét.

Palányi Nóra
Fotó: Youtube/Pesti Srácok

Gréczy Zsolt perre megy, miután szerinte ez a Fidesz újabb akciója, de őt ezzel „megkarcolni sem lehet” - mondta az Indexnek.

Gréczy az egyik üzenetben, Palányi telefonja szerint Robert de Nirót idézte, ez az idézet arról szól, hogy a hosszú házasság és a korosodás kihívás elé állítja a férfiembert, de a feleség ezen nem sértődik meg, hanem azt mondja, hogy éljen a lehetőséggel, keressen csak egy 19 éves hölgyet.

Néhány napja a Dolly Roll egykori zenésze, Zsoltos Gábor írt egy bejegyzést a Facebook-oldalán arról, hogy párját üzenetekkel bombázza Gréczy - írta a Bors. A politikus akkor a Facebookon utasította vissza a vádakat, és idézett egy F. Zsófiának tulajdonított nyilatkozatot, amelyben a nő kijelenti, hogy Gréczy Zsolt sosem zaklatta őt.

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.