Mesterlövészek lőttek ki egy gázpalackot Pécsen (Videó)

2020. július 30., 19:01

Szerző:

Pécsen kigyulladt egy garázs szerda este, amelyben egy dissous gázpalackot a rendőrségnek kellett kilőnie – írja a police.hu.

A tűzoltók megfékezték a tüzet, azonban az ingatlanban egy dissous gázpalackot hőterhelés ért, ezért rendőrségi mesterlövész segítségét kérték.

A „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály mesterlövészei több lövéssel lőtték ki a palackot. Sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.

Fotó: police.hu

Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerda este arról számoltak be, hogy a garázsban két gázpalack volt. Az egyiket kivitték az épületből és lehűtötték, a másik ártalmatlanításához volt szükség a mesterlövészekre.

A munkálatok idejére négy családi házból tizenegy embert biztonságos helyre kísértek. 

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.