Gyalogost gázoltak az M5-ös autópályán

2020. október 11., 13:14

Szerző:

Gyalogos gázolt egy autós vasárnap kora reggel az M5-ös autópályán Kecskemét közelében, a helyszínelés idejére a sztráda Szeged felé vezető oldalát lezárták - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

A tájékoztatás szerint egy személygépkocsi valamivel fél 6 után eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost az autópálya Szeged felé vezető oldalán a 88-as kilométer közelében. A balesetben a gyalogos férfi a helyszínen meghalt.

A helyszínelés miatt egy időre lezárták a pályát, de már újra járható az M5-ös autópálya Szeged felé Kecskemétnél.

 

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.