Már gázszerelő sincs elég Magyarországon, hetekig kell várni a javításra

2019. december 11., 08:17

Szerző:

Sorban állnak az ügyfelek, a munkaerőhiány miatt szerte Magyarországon hetekig kell várni gázszerelőre Magyarországon – derül ki az ATV Híradó riportjából.

A televíziónak egy szakember, Kiss Sándor víz- és gázszerelő arról mesélt, hogy ha most hívná valaki, akkor életveszély elhárítására kivonulna, de ezen túl egy hetet kellene váratnia mindenkit, annyi munkája van. Ahogyan ő Hajdú -Bihar megyében Debrecen mellett, sokan mások is nyugdíj mellett dolgoznak.

A helyzetet pedig az sem könnyíti meg, hogy mindenki az utolsó pillanatban ellenőriztetné vagy javíttatná meg a rosszul működő berendezéseit. Nógrád megyében a gázszerelők napi 12 órát dolgoznak, de így sem érnek a végére.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.