Csalás miatt vádat emeltek Gáspár Győző ellen

2020. január 7., 18:39

Szerző:

Vádat emelt Gáspár Győző, ismertebb nevén Győzike ellen a Nógrád Megyei főügyészség – írja az M1 Híradó.

A médiaszemélyiséget jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt állítják bíróság elé.

A vádirat szerint Gáspár Győző 2012 és 2016 között több nagy értékű személyautót hozott be külföldről, majd azokat több cégen keresztül eladta, ám az értékesítéshez kapcsolódó közterheket nem fizette meg, ezzel összesen

19 millió forinttal károsította meg a központi költségvetést.

A celeb az eljárás alatt a kárt teljes egészében megtérítette. A vádiratban az ügyészség pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.