Garantált a színvonal, Alcsútdoboz Mészáros Lőrinc-közeli alpolgármestere is bekerült a TV igazgatóságába

2019. május 2., 17:22

Szerző:

A cégbíróságon április 30-án iktatott kérelem szerint a múlt hónap közepén tartott közgyűlésen eldőlt, hogy Dirk Gerkens távozik a TV2 igazgatósából, a helyére Alcsútdoboz Mészáros-közeli alpolgármesterét, Tima Jánost delegálták – írja a hvg.hu.

A jelenlegi felállás szerint a TV2 igazgatóságának elnöke Vaszily Miklós, az MTVA-nak egykori vezérigazgatója.

  • Az igazgatóság tagjai pefdig: Kertész Tamás, Mészárosék tőzsdei cégének ügyvédje,
  • Czira Szabolcs, Mészáros Lőrinc barátjának, Szíjj Lászlónak a veje, 
  • Samuel R. Falconello, Andy Vajna korábbi üzlettársa,
  • Barna Zsolt, az OTP általános vezérigazgató-helyettese, Mészárosék egyik cégének FB-tagja,
  • Horváth Balázs, Habony-Rogán-közeli ügyvéd,
  • Rákosi Tamás, az IKO-műsorgyártó feje és
  • Tima János.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.