Gajdics Ottó szerint a cinizmus csimborasszója Orbánt a menekültek elleni gyűlöletkeltéssel vádolni

2019. január 11., 11:49

Szerző:

„A kormányfő kíméletlenül feladta a leckét a sajtó szereptévesztésben szenvedő balliberális részének, amely hosszú ideje igyekszik átvenni az impotens ellenzéki pártoktól a politika formálásának feladatát – vonta le Orbán Viktor tegnapi sajtótájékoztatójának legfőbb tanulságát a Magyar Időkben Gajdics Ottó.

Gajdics így folytatja: „A máskor oly harcias őrkutyák, kormánybuktató tényfeltárók és mindent leleplező kritikusok rá kellett hogy döbbenjenek, jobb, ha maradnak a kaptafánál.

Továbbá: „a nemzetközi sajtótájékoztatón ugyanis az járt jól, aki a kormány döntéseiről, az embereket leginkább foglalkoztató ügyekben a miniszterelnök álláspontjáról, jövőbeni elképzeléseiről érdeklődött.

Ők világos, határozott, egyértelmű válaszokat kaptak a migráció, a gazdaság vagy az európai választási kampány témájában.

Gajdics Ottó az Ifjú Gárdisták továbbképzésén a tatai KISZ-táborban 1985-ben
Fotó: FORTEPAN

Valamint: „Akik viszont azzal kísérleteztek, hogy a szedett-vetett ellenzék unásig ismételgetett Orbán-fó­biás paneljeit olvassák a kormányfő fejére a korrupcióról, a demokrácia felszámolásáról vagy a nyilvánosság elfoglalásáról, azok megtapasztalhatták, hogy

Orbán Viktor minden tekintetben sokkal jobb politikus náluk."

És végül: (az ellenzékieknek) „nyilván kevés a magyarokat érdeklő mondanivalójuk, s ennek hiányát az Orbán Viktor elleni mérhetetlen gyűlölet felkorbácsolásával próbálják pótolni.

Az pedig a cinizmus csimborasszója, hogy ugyanakkor őt vádolják a szegény menekültek elleni gyűlöletkeltéssel.

Ebből is jól látszik, hogy a kormánypártok teljesen magukra maradtak hazánk jövőjének alakításában.