A Ferencváros volt futballistája halt meg a ferihegyi gyorsforgalmi úton történt autóbalesetben

2020. február 5., 10:14

Szerző:

Halálos baleset történt kedd este a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton. A KÖKI terminál közelében két autó ütközött össze, az egyik kocsi a szalagkorláton keresztül kirepült az úttestről és felborult - közölte tegnap a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két autó összeütközött a repülőtéri gyorsforgalmi úton a fővárosban Az összeroncsolódott és oldalára dőlt személyautó a gyorsforgalmi út mellett
Fotó: Mihádák Zoltán

Kiderült, hogy a baleset halálos áldozata az egykori futballista, Halgas Tibor, aki korábban a Ferencváros, a Pápa, a Diósgyőr, a Soroksár, a BKV Előre, a Cegléd, a Kazincbarcika és az RKSK csapatában is játszott.

A gyászhírt Dunai Endre iró osztotta meg a Facebookon:

„Mellbevágó, már-már feldolgozhatatlan hírt kaptam az éjszaka. 38 éves korában, autóbalesetben elhunyt Halgas Tibor, a Ferencváros, a DVTK és a Videoton egykori NB I-es labdarúgója. A tragédia kedden este a Ferihegyi úton történt. Tibit személyesen is jól ismertem, a felesége éveken át a tanítványom volt, aki imádta a snookert, és aki imádta a férjét és tündéri kislányukat.”

 

 

2024. április 20., 10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.