Saját klubjának adott kölcsön Mészáros Lőrinc egy játékost

2020. augusztus 10., 16:09

Szerző:

Házon belül marad az a huszonötéves horvát futballista, aki a NK Osijek csapatától érkezik Felcsútra.

Mind a két klub Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. A középcsatár az NK Pomorac neveltje, Felcsút előtt megfordult az NK Istrában, a szlovén NK Domzaléban, a szlovák AS Trencínben, valamint a francia FC Nantes-ban is. 2019 nyarán a trencsényiektől igazolt az eszékiekhez, ahol az előző szezonban 30 bajnoki mérkőzésen 7 gólig és 5 gólpasszig jutott.

Mint a hvg.hu megjegyzi, alighanem arról sem lehetett nagy vita, ki állja a sportoló fizetését. 

Mészáros érkezése óta egyébként jól megy az Eszéknek, tavaly a negyedik helyen végeztek a horvát bajnokságban, tehát épp úgy Európa-ligában indulnak ősszel, mint a felcsútiak. Az utóbbi csapat abban áll jobban, hogy nekik már évek óta kész az új stadionjuk,

Eszéken viszont még csak most épül, igaz ha elkészül, abban a VIP-ben még szauna és jakuzzi is lesz.

A két klub között nem ez az első átigazolás, a Felcsút húzóemberének számító Josip Knezevic már 2017-ben átkerült Magyarországra.

Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor és Orbán Győző a felcsúti stadionban

Antonio Mance persze nem a hivatalosan fiatal hazai játékosok kinevelésére megszületett csapat első igazolása a nyáron: korábban már leigazolták Joao Nunest, Kiss Ágostont, Weslen Juniort és Alexandru Balutát, tehát az egyetlen magyar kapus mellé hoztak Portugáliából, Romániából és Brazíliából is játékost a különösen sok nemzetiségből álló csapatba - zárja a portál. 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.