Fürjes megmentené a villamosmegállót, de lehet, hogy megint luftot rúgott?

Fürjes Balázs azt szorgalmazza, hogy történjen valami az 56-os villamos megállóival.

2021. szeptember 18., 13:06

Szerző:

Fürjes Balázs úgy érzi, hogy vannak pártpolitikán felül álló dolgok, és ezért minél gyorsabban tenni kell valamit az 56-os villamos Nyúl - és Nagyajtai utcai megállóival. A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje úgy véli: tarthatatlan, hogy nem akadálymentesek a megállók, ezért egy Facebook-bejegyzésben Őrsi Gergely II. kerületi polgármestert szorgalmazza az összefogásra.

Őrsi természetesen nem hagyta szó nélkül és megnyugtatta a képviselőjelöltet: „ahogy már korábban is jeleztem, kiállok a villamos vonal fejlesztése és a megállók érdekében, és természetesen örömmel veszek részt az egyeztetéseken a Budapest Fejlesztési Központ vezetőjével, valamint a BKK-val is”.

(Kiemelt képünk illusztráció: Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár az északi és déli HÉV-hálózat fejlesztéséről tartott sajtótájékoztatón a csepeli HÉV-kocsiszínben 2020. szeptember 9-én. Fotó: MTI / Illyés Tibor)

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.