Fizetett hirdetésben dicsekszik a fideszes képviselő, hogy játékokat ajándékozott a salgótarjáni kórház gyermekosztályának

2018. december 27., 07:22

Szerző:

A 444 vette észre, hogy Becsó Zsolt hirdetést adott  fel a Facebookon, amelynek a tanúsága szerint a nógrádi fideszes országgyűlési képviselő játékokat vitt a  a Szent Lázár Megyei Kórház Gyermekosztályára Salgótarjánban. Bár a bejegyzés alatt valaki szóvá tette, hogy a gyermekeket ki kellene hagyni végre a politikából, Becsó Zsolt egy hozzászólásban is elutasította ezt. Az egyik arról szól, hogy inkább követnie kellene az ő példáját, amásik pedig így hangzik:

„Önöknek láthatóan minden baj. Ha nem viszünk ajándékot, vagy egyszerűen csak nem dokumentáljuk, hogy hol fordulunk meg, mit cselekszünk, akkor nem csinálunk semmit, semmirekellők vagyunk, ha jó szándékkal posztolunk valamit, például az adventi ajándékozási körutat( aminek Önnel és sok szocliberális barátjával ellentétben a döntő érintett többség örül), akkor meg azért háborodtak fel. Olyan nehéz elhinni, hogy jobb adni, mint kapni?”

– írta a politikus, aki karácsony előtt adventi ajándékjáratra indult, több településen is vitt meglepetést az időseknek, Ecsegen utat, Kisbágyonban felújított ravatalozót, járdát és községházát adott át.

 

 

A Fidesz-KDNP-től egyébként nem idegen a politikai pedofíliára, és olyannyira nem bír meglenni gyerekek nélkül, hogy Szabó Zsolt fideszes képviselő még a Mikulás helyére is képes volt beugrani, csak hogy eltölthessen egy kis időt a hatvani óvodásokkal. Nemrég országházi imareggelire is vittek gyerekeket, Piliscsabán még az április 8-i parlamenti választásokat felvezető kampányban óvodásokat vezényeltek ki énekelni az Emmi parlamenti államtitkára, Rétvári Bence kedvéért, Csepreg exfideszes polgármestere tavaly decemberben szalmán térdepeltetett óvodásokat egy útátadás miatt, Simicskó István volt honvédelmi miniszter pedig nem is értette, mi a baj azzal, hogy beugrott egy óvodafelújításra energetikai kiselőadást tartani.

Ami Becsó Zsoltot illeti, még márciusban volt hír, hogy semmi nem utal arra, valóban vendégházként funkcionálna az a hollókői épület, amelynek az átalakítására EU-s támogatást nyert a politikus testvérével indított vállalkozása. Ezt a céget Becsó Zsolt a vagyonnyilatkozatából is kihagyta, annak ellenére, hogy a hollókői vendégház és egy pásztói teniszcentrum építésére 34 millió forintos támogatást nyert el.

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.