Figyelem! Ezt kell tennie, ha nem szeretne lemaradni a cikkeinkről Facebookon

2018. február 6. 15:12 - szerző: 168 Óra

Kedves Olvasóink, a Facebook alaposan bekavar az életünkbe. De az önökébe is. Azt találták ki, hogy visszaszorítják a cégek posztjait, ami tulajdonképpen helyes, csakhogy ebbe beleesik a 168 Óra is. Márpedig úgy tűnik, önöknek is fontosak a cikkeink, hiszen már 165 ezernél is többen kedvelik és csaknem 160 ezren követik az oldalunkat. 

Ha ezután sem szeretnének lemaradni híreinkről, cikkeinkről, egy egyszerű beállítással elérhetik ezt. A lényeg, hogy jelöljék meg az elsőként megjelenők között a 168 Órát. Ehhez két lehetőséget is mutatunk.

A Facebookra belépve a felső menüsor jobb szélén talál egy csúcsával lefelé mutató háromszöget. Arra kattintva a lenyíló ablakban a Hírfolyam beállítások, majd az Elsőként megjelenők beállítása pontra kattintva feljönnek az ismerősei. Ezek között kell kikeresni a 168 Órát, rákattintani, majd a Kész gombra, és tényleg kész. Így nem marad le egy cikkünkről sem.

A folyamat így néz ki:

Van egy másik lehetőség is, ehhez a 168 Óra Facebook-oldalára kell belépni. Legegyszerűbb, ha a bal felső sarokban lévő keresőbe beírja, hogy 168 Óra, majd a találatok között elsőnek felbukkanó logónkra kattint. A borítókép alatti részen található a Követed gomb, amelyre rákattintva a Megjelenítés elsőként opcióra kell kattintani, és kész is.